Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry

Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry on Setan maakunnallinen jäsenjärjestö Pohjois-Karjalassa. Yhdistys järjestää erilaista sateenkaarevaa toimintaa aina vertaisryhmistä ja lukupiiristä sateenkaaribileisiin ja elokuvailtoihin.

Yhdistys tarjoaa lisäksi asiantuntija- ja koulutuspalveluita kouluille, oppilaitoksille ja työpaikoille.

Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja saat seuraavat jäsenedut:

• Alennukset Pohjois-Karjalan Setan ja Setan jäsenjärjestöjen bileistä ympäri Suomen
  • Alennuksia Pohjois-Karjala Pride -tuotteista (Linkki: Verkkokauppa)

Yhdistyksen jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat:

• 20 € työssäkäyvät.
  • 10 € muut kuin työssäkäyvät.

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi, joka tukee yhdistyksemme toimintaa. Maksun suuruus vuodelle 2020 on yksityishenkilöille 30 € ja yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille 60 €.

Liity jäseneksi jollain seuraavista tavoista:

• Maksamalla jäsenmaksun heti Pohjois-Karjalan Setan verkkokaupassa
  • Laittamalla postia sihteerille sihteeri@hobiles.fi ja maksamalla maksun tilille
    FI29 5770 0520 1419 35
    Kerro viestissä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja ikäsi.
  • Täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun erilaisissa tapahtumissa, esimerkiksi Pohjois-Karjala Pride -viikon aikana.