Pohjois-Karjalan Setan tapahtumien ja ryhmien kokoontumispaikkojen esteettömystiedot.
Voit aina kysyä lisätietoja esteettömyydestä ryhmän ohjaajalta tai tapahtuman järjestäjältä.
Yhteystiedot löytyvät ryhmän tai tapahtuman omalta sivulta.

Kokoustila Helmi

Rantakatu 23 A, Joensuu
kellarikerros

käynti sisäpihalta A-rapusta, ovenavauspainike

Tiloihin pääsee pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa A-rapun hissillä P-kerrokseen. Leveällä sähköpyörätuolilla tai esim. kaksosrattaiden kanssa tulevat eivät pääse pohjakerroksen kapeista ovista.

Leveät välineet voi jättää A-rapun katutasoon tilaisuuden ajaksi. Työntekijämme tai ryhmänohjaajamme huolehtivat esteettömästä kulusta ja ovien aukaisusta kulkijalle. Kynnysten ylitykseen tarkoitetut pienet luiskat säilytetään pohjakerroksessa kokoustilan takaosassa. Varmista luiskien saatavuus ennen tilaisuutta. Luiskan kohdalta kynnys on 5–7 cm.

Pohjakerroksessa ei ole invavessaa. Toimistoaikaan pääsee Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toimistolle 2. kerrokseen, jossa on invavessa. Muina aikoina invavessaan pääsy voidaan järjestää. Invavessan kuljetaan 2. kerroksen kautta, jossa on 1,8 cm kynnys.

Tiloissa ei ole toistaiseksi kuulolaitteiden T-silmukkaa. Valaistus tulee tarvittaessa säätää heikkonäköisiä varten.

Toivomme tilojen olevan tuoksuttomia, joten vältäthän hajustettujen tuotteiden (esim. parfyymit, partavedet, voimakkaan tuoksuiset hiustuotteet ja käsirasvat) käyttöä. Toimiston siivoamiseen käytetään hajusteettomia/miedontuoksuisia pesuaineita, myös käsisaippuat ovat hajusteettomia. Tiloissa ei ole allergiaa aiheuttavia tai voimakkaan tuoksuisia kasveja.

Tiloihin ovat tervetulleita vain opas- ja palveluskoirat/-eläimet.

Palautetta esteettömyydestä voit antaa täällä. 

Pohjois-Karjalan Setan toimisto, Aava

Rantakatu 23 A, Joensuu
2. kerros
käynti sisäpihalta, A-rappu

Tiloihin pääsee normaalilla pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa A-rapun hissillä 2. kerrokseen.

Työntekijämme tai ryhmänohjaajamme huolehtivat esteettömästä kulusta ja ovien aukaisusta kulkijalle. Kynnysten ylitykseen tarkoitetut pienet luiskat säilytetään pohjakerroksessa kokoustilan takaosassa. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii luiskojen saatavuudesta.

Tilassa on invavessa.

Tiloissa ei ole toistaiseksi kuulolaitteiden T-silmukkaa. Valaistus tulee tarvittaessa säätää heikkonäköisiä varten.

Toivomme tilojen olevan tuoksuttomia, joten vältäthän hajustettujen tuotteiden (esim. parfyymit, partavedet, voimakkaan tuoksuiset hiustuotteet ja käsirasvat) käyttöä. Toimiston siivoamiseen käytetään hajusteettomia/miedontuoksuisia pesuaineita, myös käsisaippuat
ovat hajusteettomia. Tiloissa ei ole allergiaa aiheuttavia tai voimakkaan tuoksuisia kasveja.

Tiloihin ovat tervetulleita vain opas- ja palveluskoirat/-eläimet.

Joensuun Setlementti

Siltakatu 10 A 13, Joensuu
5. kerros

Joensuun Setlementin toimitilat ovat osittain esteettömät. Tiloihin on esteetön kulku Siltakadun puolelta. Ovi löytyy Uuden Apteekin ja Burger King -pikaruokaravintolan välistä. Sisäeteisessä on luiska, joka johtaa hissille. Luiska voi olla liian jyrkkä itsenäiseen käyttöön. Hissiin mahtuu yksi pyörällinen apuväline käyttäjän kanssa kerrallaan. Hissin luota on alle 1,5 metrin kulku toimitilojemme ovelle 5. kerroksessa. Toimitiloissamme on kaksi WC-tilaa, joista kumpikaan ei ole täysin esteetön. Huoneiden oviaukoissa on kynnykset, jotka ovat kuitenkin alle 25 mm korkeita, joten niiden yli pääsee pyörällisillä apuvälineillä.