Avoin keskusteluryhmä, olitpa sitten nainen, mies, muunsukupuolinen, intersukupuolinen, transgender, genderfluid tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

Pohjois-Karjalan Setan transryhmä tarjoaa tilan luottamukselliselle keskustelle ja kokemusten jakamiselle sekä tarjoaa avoimesti tietoa aiheesta. Ryhmä on avoin 18 vuotta täyttäneille. Ryhmän toiminta on maksutonta.

Transryhmässä saat huoletta olla oma itsesi. Jokaisella on oikeus määritellä itsensä niin kuin haluaa, tai jättää määrittelemättä. Toimintaan ei velvoiteta osallistumaan ja kaikki on vapaaehtoista. Ja mikä tärkeintä, ryhmän sisällä vallitsee luottamus sekä kunnioitus toisia ryhmän jäseniä kohtaan.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin noin kerran kuussa kokoustila Helmessä erilaisen toiminnan merkeissä. Luvassa voi olla teetä ja sympatiaa, keskustelua, leffailtoja, pelejä tai vaikka keilausta.

Ovet aukeavat lähellä viittä ja ovet suljetaan kymmenen minuuttia ryhmän alkamisen jälkeen. Laita ohjaajalle viesti, mikäli tulet tapaamiseen myöhässä.

Kevät 2023

ti 10.1. Teemana nimet klo 17-19

7.2. Ystävyys-teema ja kahvittelua klo 17-19

7.3. Asiantuntijavieras klo 17-20

4.4. Kahvittelua klo 17-19

2.5. Kaverispeeddating klo 17-19

Ryhmässä etsitään parhaillaan kolmatta vetäjää illoille. Olisitko se juuri sinä? Kyselyt: iro.ryhmanvetaja@gmail.com

Muista myös Moninaisuus meissä -nuortenillat, jotka on suunnattu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville ja näistä teemoista kiinnostuneille nuorille. Lue lisää Joensuun Setlementin sivuilta.