Tule mukaan toimintaan!

Vapaaehtoistyöllä edistät Pohjois-Karjalan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja hyvinvointia. Tapoja osallistua on monia, valitse suosikkisi ja tule mukaan mukavaan porukkaan!

Näin voit auttaa!

 

Järjestämällä toimintaa

Yhdistyksen kautta voit järjestää yhteistä toimintaa kuten liikuntaryhmiä, elokuvakerhoja, lukupiirejä tai vaikkapa karaokeiltoja. Toiminta voi olla myös säännöllistä tai kertaluontoista kuten luontoretki tai illanvietto.

 

Vaikuttamalla

Onko kirjoittaminen vahvuuksiasi? Haluaisitko puolustaa sateenkaari-ihmisten oikeuksia osallistumalla ja ottamalla kantaa yhteiskunnallisiin keskusteluihin? Voit esimerkiksi kirjoittaa mielipidekirjoituksia tai kannanottoja mediaan tai someen.

 

Markkinoimalla

Ovatko some ja viestintä intohimosi? Voit edistää yhdenvertaisuutta somettamalla, tekemällä postauksia Facebookiin tai Instagramiin tai laatimalla tiedotteita medialle.

 

Vertaisryhmän ohjaajana

Haluatko antaa ja saada tukea vertaisryhmän kautta? Pohjois-Karjalan Seta on aiemmin järjestänyt ryhmiä muun muassa sateenkaarinuorille ja -aikuisille, transihmisille sekä englanninkielisille sateenkaari-ihmisille. Halutessasi voi käydä ryhmänohjaajakoulutuksen, jonka kulut valtakunnallinen Seta kustantaa.

 

Kouluttajana

Kouluttajat järjestävät sateenkaarevuutta, moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta käsitteleviä koulutuksia oppilaitoksissa, leireillä, yhdistyksissä ja yrityksissä. Valtakunnallinen Seta järjestää kouluttajakoulutuksia ja kustantaa osallistujien kulut.

 

Osallistumalla hallitustoimintaan

Haluatko osallistua yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja päätöksentekoon? Tule mukaan hallitustoimintaan.

Millä tavoin sinä haluat olla mukana?

Jätä viesti