Pohjois-Karjalan Setan kesä

Pohjois-Karjalan Setan ryhmät ovat kesäkuusta elokuuhun tauolla, mutta järjestämme sateenkaarevia kesäretkiä ja edustamme erilaisissa tapahtumissa kesän aikana. Seuraa Instagram-tiliämme ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin!


LAPPEENRANTA PRIDE 18.6. klo 13–17

Pohjois-Karjalan Setan retki Lappeenranta Prideen. Lähtö ja paluu itsenäisesti, mutta yhdistys kustantaa bussi- tai junakulut ennakkoon ilmoittautuneille. Kimppakyydeistä sovitaan Discord-kanavalla. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Kulkue starttaa klo 13:00 ja päättyy puistojuhlaan, joka loppuu klo 17:00. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Koordinaattori-Anna on mukana tapahtumassa. Annan yhteystiedot: anna@pohjoiskarjalanseta.fi, Discordin DM tai 0408704153)KIIHTELYSVAARA 22.6. klo 16–19

Pohjois-Karjalan Setan retki Iro Immosen näyttelyyn Kiihtelysvaarassa. Tapaamme Kiihtelysvaaran palvelupisteellä (Aprakkatie 2, 82140 Kiihtelysvaara) kello 16:00 keskiviikkona 22.6. 

Näyttelyn jälkeen suuntaamme Joutenlammen laavulle (Joutenukontie, tarkka lokaatio löytyy mm. laavu.orgista googlaamalla “Joutenlampi”).  

Lähtö Pohjois-Karjalan Setan toimiston parkkipaikalta (Rantakatu 23 A) klo 15:30. Yhteiskyyteihin mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa, tarvittaessa pyrimme järjestämään lisäkyytejä. 

Jos olet tulossa omalla autollasi ja voisit tarjota jollekulle kyydin, voit ilmoittaa siitä. 

Täytä ilmoittautumislomake täältä. 


Pohjois-Karjalan Setan piste Ilovaarirockissa 8.-9.7. (lisätietoa tulossa)
Suppailuretki Kuoringalle (lisätietoa tulossa)
Pohjois-Karjalan Seta Joen Yön järjestöbulevardilla 19.8. (lisätietoa tulossa)


SYKSY 2022


Valtakunnallisen Setan ryhmänohjaajakoulutus

Pohjois-Karjalan Setan kouluttajakoulutus
Taneli Kempin eli Lady Clapbackin drag-kurssi 7.–8.10. ja drag-bileet Kerubilla 8.10.