Tule mukaan tekemään Pohjois-Karjala Pridea!

On jälleen aika ryhtyä suunnittelemaan Pohjois-Karjala Pridea vuodelle 2022 ja etsimme Pride-viikon järjestämiseen vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita! Vapaaehtoishaku on auki koko kevään ajan. Etsimme mukaan myös yhdistyksiä, yrityksiä, harrastusryhmiä ja järjestöjä sekä Pohjois-Karjalan kuntia tekemään mukaan tapahtumaa.

Miksi tulla mukaan?

  • teet tärkeää vapaaehtoistyötä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi
  • saat koulutuksen turvallisemman tapahtuman järjestämiseen
  • pääset vaikuttamaan Pohjois-Karjala Priden ohjelmaan ja pääset osaksi ihanaa pohjoiskarjalaista sateenkaariporukkaa

Järjestämme tapahtumia joka vuosi ympäri Pohjois-Karjalaa ja etsimme yhteistyötahoja myös muualta kuin Joensuun kaupunkialueelta. Jos haluaisit siis järjestää sateenkaarevan tapahtuman vaikkapa Lieksassa, Nurmeksessa tai Tuupovaarassa, ota rohkeasti yhteyttä!

Voit osallistua oman kiinnostuksesi ja voimavarojesi mukaan. Seuraava Pride-tapaaminen pidetään tiistaina 29.3. klo 17. Ilmoita itsesi tai yhteistyötahosi mukaan ja pyydä linkki sähköpostitse: anna@pohjoiskarjalanseta.fi. Osallistuminen tapaamiseen ei sitouta sinua mihinkään. Jos haluat olla mukana, mutta et pääse tapaamiseen, laita ideasi sähköpostilla niin olemme sinuun yhteydessä! Viimeinen kaikkien vapaaehtoisten yhteinen tapaaminen järjestetään 29.4. klo 17 osoitteessa Rantakatu 23 A.